آشنایی با مفهوم ناامیدی و بی انگیزگی

کتاب چگونه با بی انگیزگی مبارزه کنیم در ادامه‌ی کتاب‌ها و سخنرانی‌های جول اوستین ما را در مسیر تلاش و رسیدن به اهداف خود در زندگی کمک خواهد کرد.

همه‌ی ما انسان‌ها برای زندگی خود هدفی مشخص کرده و در جهت رسیدن به آن تلاش می‌کنیم. در ابتدا تمامی برنامه‌های زندگی خود را به صورتی تنظیم می‌کنیم که ما را به هدفمان نزدیک‌تر کند. با توجه به هدفی که داریم ممکن است برنامه‌های مهم زندگیمان نیز تغییر کند؛ برنامه‌ی ازدواج را به تأخیر بیاندازیم، از فرصت‌های شغلی‌ که با هدفمان هم‌مسیر نیست عبور کنیم و یا حتی برای رسیدن به آن هدف مجبور شویم هرچند بصورت موقت شغلی را انجام دهیم که دلخواهمان نیست.

هدف هر انسان متناسب با امیال درونی وی ممکن است متفاوت باشد؛ برای شخصی رسیدن به پول یا ثروت باشد، برای دیگری کسب یک جایگاه اجتماعی و یا علمی مناسب، به شهرت رسیدن، موفقیت در شغل و یا ازدواج با فرد مورد علاقه‌اش باشد.

شخص هدفمند در زندگی خود همواره برای رسیدن به هدفش تلاش می‌کند و کسی که در مسیر دستیابی به خواسته‌اش دست از تلاش بر نمی‌دارد هر روز خود را یک قدم نزدیک‌تر به هدف و خواسته‌اش می‌بیند. او نهایتاً با تلاش مداوم خود به هدفش رسیده و موفق خواهد بود.

اما همیشه همه چیز طبق خواسته‌هایمان پیش نمی‌رود. از دست دادن یک دوست و یا یک عزیز، از دست دادن یک فرصت و یا جایگاه شغلی و اتفاقات مشابه می‌تواند در روحیات ما تأثیر گذاشته و ما را در مسیری مخالف با مسیر هدفمان قرار دهد. در این شرایط انسان ناامید شده و ممکن است دست از تلاش بردارد.

غافل از این که ناامیدی آفتی است که انسان را به سمت پرتگاهی می‌برد که آخر آن مشخص نیست. وقتی هدف یک فرد برایش بی ارزش می‌شود، همه چیز در زندگی بی معنا خواهد شد. او دیگر از زیبایی‌های زندگی لذت نخواهد برد و بی ‌انگیزگی، دشمن زندگی‌اش او را به سمت تاریکی سوق می‌دهد. در این زمان شیطان است که بر زندگی فرد چیره شده و با سلاح ناامیدی و بی انگیزگی فرد را از رسیدن به اهدافش باز می‌دارد.

اما باید بدانیم که انسان خلق شده است تا به اهدافش دست یابد. کتاب چگونه با بی انگیزگی مبارزه کنیم به ما خواهد آموخت که چگونه در شرایط سخت انگیزه خود را از دست نداده و با اعتماد به خداوند دست از تلاش برنداریم.

در اینجا جا دارد تا به بخشی از یک شعر انگیزشی از مثنوی معنوی مولانا، دفتر پنجم در این باره اشاره کنیم:

دم به دم بر آسمان می‌دار امید            در هوای آسمان رقصان چو بید

دم به دم از آسمان می‌آیدت                آب و آتش رزق می‌افزایدت

گر تُرا آنجا برد نبود عجب                   منگر اندر عجز و بنگر در طلب

کین طلب در تو گروگان خداست         زانکه هر طالب به مطلوبی سزاست

معرفی نویسنده

جول اوستین (Joel Osteen) متولد 5 مارس 1963 در شهر هیوستون ایالت تگزاس آمریکا، کشیش ارشد کلیسای لیک وود شهر هیوستون می‌باشد. پدر وی جان اوستین مؤسس کلیسای لیک وود می‌باشد که تا پیش از مرگش در سال 1999 خود کشیش ارشد آن کلیسا بود.

جول از مدرسه‌ی هامبل واقع در شهر هامبل ایالت تگزاس در سال 1981 فارغ‌التحصیل شد. وی سپس وارد دانشگاه خصوصی اورال روبرت شهر تولسا واقع در ایالت Oklahoma شد و در شاخه‌ی رادیو و تلویزیون شروع به تحصیل کرد. اما یک سال بعد یعنی در سال 1982 به هیوستون بازگشت و به مدت 17 سال سخنرانی‌های پدر خود را جهت پخش تلویزیونی آماده می‌کرد. جول در سال 1987 با ویکتوریا اوستین ازدواج کرد و در حال حاضر آن‌ها دو فرزند به نام‌های جاناتان و الکساندرا دارند.

جول اوستین پس از مرگ پدرش در سال 1999 کشیش ارشد کلیسای لیک وود شد و مسیر پدرش را در برگزاری سخنرانی‌های انگیزشی با موفقیت بیشتری نسبت به پدرش ادامه داد. او نویسنده‌ی کتاب‌های پرفروشی همچون کتاب چگونه با بی انگیزگی مبارزه کنیم می‌باشد. تمامی کتاب‌های جول در زمینه‌ی روانشناسی انگیزشی و موفقیت است و به مخاطب خود راهنمایی می‌کند تا با اعتماد به خداوند و پشت سر گذاشتن مشکلات کوچک و بزرگ در زندگی خود قله‌های موفقیت را فتح کند.

معرفی کتاب

در کتاب چگونه با بی انگیزگی مبارزه کنیم جول اوستین به ما راه های مبارزه با ناامیدی که مظهر شیطان و تاریکی می‌باشد را می‌آموزد. در معرفی کتاب موفقیت پس از شکست تفاوت ناامیدی و شکست را عنوان کردیم و ذکر کردیم که چگونه یک انسان موفق از شکست‌های خود نه تنها ناامید نشده، بلکه درس می‌گیرد.

چگونه با بی انگیزگی مبارزه کنیم

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

“ما خیلی راحت می توانیم شور و اشتیاق زندگی‌مان را از دست دهیم.

برای یک مدتی هیجان زده بودیم، گویی هر روز یک قدم جلوتر می‌رفتیم، به رسیدن به رویاهای خود باور داشتیم، عاشق خندیدن بودیم اما اگر مراقب نباشیم وقتی اتفاقات آنطور که فکر می کنیم پیش نروند، بی‌انگیزه خواهیم شد.

وقتی هم بی‌انگیزه شویم زندگی رنگ و بوی خود را از دست می‌دهد و از آن لذت نخواهیم برد.

شاید بخندیم، اما این شادی واقعی نیست. با دوستان خود بگو بخند می‌کنیم اما خنده‌هایمان واقعی نیست.

جلوی مردم عادی رفتار می کنیم اما در تنهایی خود ناامید هستیم و تعجب می‌کنیم که مشکل کارمان کجاست؟”

برای خرید کتاب چگونه با بی انگیزگی مبارزه کنیم به صورت صوتی با صدای نازنین آذرسا از طریق لینک زیر اقدام کنید.

 

[purchase_link id=”2350″ style=”button” color=”” text=”خرید”]
آخرین محصولات
گویندگی و فن بیان
فهرست