چگونه با ناامیدی کنار بیاییم

بعضی از ما کنار آمدن با ناامیدی مشکل داریم. غالباً، ما نمی دانیم چگونه با آن کنار بیاییم. ما ناامید می شویم وقتی برنامه هایمان به نتیجه نرسد ، وقتی تلاش هایمان به ثمر ننشیند یا انتظار بیش از حد از خود داشته باشیم ، اما در مقابل انتظارات خود ایستادگی نکنیم.

سرخوردگی یک واکنش خودکار و طبیعی است که هر زمان که اوضاع به اشتباه پیش می رود، نه آنطور که انتظار می رود و نه طبق برنامه ریزی شده ، و احساس می کنیم به یک دیوار برخورد می کنیم.

شما سخت کار می کنید ، برای رسیدن به یک هدف خاص وقت و تلاش می گذرانید، اما هیچ کاری جواب نمی دهد. ممکن است در برخی از پروژه ها گیر کرده باشید و نمی توانید راه خود را پیدا کنید. در هر دو مورد ، هر چقدر تلاش کنید ممکن است از اینکه به جایی نرسیده اید عصبانی و ناراضی باشید.

ممکن است مجبور شوید با ناامیدی در مورد موضوعات مهم و همچنین امور ساده کنار بیایید. ممکن است به دلیل عدم قدردانی در محل کار ، یا به دلیل مسائل مربوط به روابط ، با ناامیدی روبرو شوید.

شما ممکن است سعی کنید از یک برنامه خاص در رایانه خود استفاده کنید ، یک قوطی ترشی باز کنید ، یا سعی کنید چیزی را در خانه اصلاح کنید ، اما موفق نشوید و در نهایت عصبانی و ناامید شوید.

وقتی می خواهید کیکی بپزید ممکن است با ناامیدی روبرو شوید اما آن را بسوزانید ، وقتی می خواهید برای خودتان یک فنجان قهوه درست کنید و متوجه شوید شیر شما تمام شده است یا اینکه قصد دارید با همسرتان به یک فیلم بروید ، اما کشف کنید که تمام بلیط ها تمام شده است.

وقتی برنامه ها به نتیجه نرسد ، مردم اغلب تسلیم می شوند و آن را ترک می کنند ، اما آیا این کار درستی است؟ به نظر می رسد ناامیدی بخشی از زندگی است و ما اغلب با آن روبرو می شویم ، اما دلیلی برای تسلیم شدن وجود ندارد. اگر چیزی نتیجه نداد ، به این معنی نیست که دفعه بعدی که امتحان می کنیم ، یا بار سوم یا پنجم نتیجه نخواهد گرفت.

چگونه با ناامیدی کنار بیاییم و چگونه می توانیم بر آن غلبه کنیم؟ من می خواهم چند نکته ساده پیشنهاد کنم.

5 نکته در مورد نحوه برخورد با ناامیدی

1. آنچه اشتباه انجام داده اید را تحلیل کنید

قبل از اینکه احساسات منفی بر ذهن شما غلبه کند ، همه چیز را متوقف کنید ، و سعی کنید فکر کنید چه اشتباهی انجام داده اید و در چه مواردی باید پیشرفت کنید.

2. کمی استراحت کنید

به جای تسلیم ناامیدی شدن، کمی استراحت کنید و کارهای خود را متوقف کنید. گاهی اوقات، وقتی کاری را که انجام می دهیم ترک می کنیم، وقتی احساس ناامیدی خود را رها می کنیم و کار دیگری انجام می دهیم ، از منظر دیگری مسائل را می بینیم. این به ما امکان می دهد به روش دیگری فکر کنیم ، چیزهایی را ببینیم که قبلاً نمی دیدیم ، کارهایی را که به درستی انجام نمی دهیم درک کنیم و بدانیم چه کارهایی باید انجام دهیم.

چند بار شما را رها کردید، تلاش خود را راحت کردید ، با چیز دیگری مشغول شدید یا به خواب رفتید ، و بعد از مدتی راه حل مشکل خود را کشف کردید؟

وقتی خیلی تلاش می کنیم ، اما به نظر می رسد هیچ کاری جواب نمی دهد ، بهترین کار این است که کمی استراحت کنیم و کار دیگری انجام دهیم. این ذهن را تازه می کند و به او امکان می دهد چیزها را متفاوت و از زاویه دید دیگری نگاه کند.

3. دست از عصبانیت بردارید

ناامیدی منجر به خشم و خشم به ناراحتی می شود. یک احساس منفی منجر به احساس منفی دیگر می شود. مثل این است که به آتش سوختی اضافه کنید. عصبانیت کمکی نمی کند و چیزی را حل نمی کند و تمایل دارد که احساسات منفی را باد کند. اگر نمی توانید چیزی را بدست آورید یا بدست آورید، باید دلایلی برای آن داشته باشد. سعی کنید دلایل را بیابید و یاد بگیرید چگونه پیشرفت کنید.

گاهی اوقات، دلیل شکست اصلاً ارتباطی با شما ندارد. این می تواند به دلیل شرایط ، افراد دیگر یا انجام کاری در زمان مناسب نباشد.

برای جلوگیری از عصبانیت ، فقط کاری را که انجام می دهید رها کنید و به پیاده روی بروید ، بروید یک فیلم ببینید یا یک وعده غذایی خوب بخورید. هر کاری که ذهن شما را از عصبانیت و علت آن دور کند ، انجام دهید. وقتی عصبانی هستیم ، نمی توانیم مستقیم فکر کنیم ، اما وقتی ذهن آرام می شود ، راحت تر می توان به مشکل ایجاد شده در ناامیدی و عصبانیت پرداخت.

4. سعی کنید مثبت باشید

مثبت بودن به شما کمک می کند تا بر احساسات منفی خود غلبه کنید.

به زمانهایی فکر کنید که با وجود مشکلات به موفقیت رسیده اید. این به شما انگیزه می دهد و به شما کمک می کند تا بر ناامیدی غلبه کنید.

به دنبال راه حل باشید و انتظار پیدا کردن آنها را داشته باشید. خود را باور داشته باشید و به یاد داشته باشید که افرادی که در هر زمینه از زندگی به موفقیت دست یافته اند ، با شکست روبرو شده اند ، اما تسلیم نشده اند.

 

5. فعال بمانید

هرگز اجازه ندهید احساس ناامیدی شما را سنگین کند. اگر شکست بخورید، پایان دنیا نیست. اگر فکر می کنید این کار عاقلانه است، دوباره سعی کنید، اقدامات خود را بهبود ببخشید یا کار دیگری انجام دهید ، اما هرگز تسلیم انفعال نشوید و فعالیت خود را متوقف نکنید.

فعال بودن و انجام کارها، از تسلیم انفعال جلوگیری می کند.

اینها نکات ساده ای است که می تواند به شما کمک کند تا با ناامیدی کنار بیایید. به یاد داشته باشید که هر زمان احساسات منفی به وجود آمد از آنها استفاده کنید.

“در زمان استرس یا مشکلات بزرگ، همیشه بهتر است مشغول باشید، خشم و انرژی خود را به چیزی مثبت گره بزنید.”
– لی یاکوکا

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به “کتاب صوتی هفت گام تا موفقیت” گوش دهید.

برای اطلاعات از آخرین کتاب های صوتی منتشر شده به وب سایت و اینستاگرام ما مراجعه کنید

آخرین محصولات
گویندگی و فن بیان
فهرست